Mervehiraa Bebeğim doğdundan beri dinlene dinlene emiyor doktor sorun yok dedi uykusu var ağlıyor dövüyormuşuz gibi gazı yok kaka ciş yapıyor emiyor doktoe fitil paranoxkullan dedı kullanan varmı etkisi nedir ilk defa kullanıcam zararı olurmu
Nazlican Mervehiraa Soğuk algınlığında kullanılıyor diye biliyorum o biz hiç kullanmadık şimdiye kadar kardeşimden biliyorum oğluna kullanmıştı ama hasta değilse neden verdi ki
Deletedmom_32 Mervehiraa fitili bebekler ileride hatırlıyor diye bize doktor önermedi iyi bişey değilmiş
UmutunAnnesiIpek Mervehiraa evet kullandık seninle aynı şikayetleriniz vardi günde 2kre inanılmaz ise yaradı gaz sancilarina wpey iyi geldi.
Rika Mervehiraa ya benim doktorum da aynisini demisti kullandim bos yere kullanmisim. Cocugun agrisi varmis ek gidaya gecince anladik kanli kakadan alerjik oldugunu. Zaten alerjik bebekler karnina yumruk yemis gibi canlari acie surekli aglad uykuya dalamazlarmis. Baska hicbir belirti yasamamistik. Alerji secenegini de degerlendirin illa yogun egzama mukus vs gerektidmedigini yasayarak gordum.
dlsclk Ben anestezi teknisyeniyim biz ameliyat sonrası bebeklerin agrısı olur diye takardık fitil çok iyi değil ama doktorunuz dediyse bilemem