Gamzenurturk_37 Arkadaşlar bebeğime ek gıdaya başladık ama burda gurbette olduğum için güvenilir sütçü bilmiyorum bildiğiniz bir yer varsa önerebilir misiniz
Melekmelis Gamzenurturk_37 nerde oturuyorsunuz? Birini önerebilirim kapınıza kadar getiriyor ama kilosu 10tl
Gamzenurturk_37 Hilcak peynirin kalbinden aldım bugün ekşiymis tekrar aldım pişirdim o da ekşi çıktı bi de orayı deneyim o zaman
Melekmelis Gamzenurturk_37 kusura bakmayın ancak yazabiliyorum size…Maalesef Derince tarafı uzak kalıyormuş.Sakaryadan geliyor çünkü.Umarım bulursunuz devamlı sütçü🙋🏼♀️
Mevr1241 Gamzenurturk_37 köylerden bulmanız gerekiyor bakkala falan sorun Çenedağ dan getiren elbet vardır
Longingg Gamzenurturk_37 eniştem Kandıralı kendi sütlerinden alıyorum ben, Derince’de nerede oturuyorsunuz ?
Gamzenurturk_37 Longingg canım çok teşekkür ederim bebeğime bir kaşık yoğurt verdim alerjisi var zaten yine vücudu tepki verdi. 1 ay sonra tekrar deneyeceğim o zaman sana yazarım 🥰
Artbr Ben alıyorum numarası da vardı çok güzel ve temiz ve katıksız saf süt olduğu belli Şuan kocaelinde değilim ne zaman geçerim bilmiyorum ama geçince size burdan yazarım muhakkak.