Amineliva00 Bebeğim memeyi reddediyor ama acıkmıyor da acıkan cocuk ağlamaz mı yada altına yapmaz acabs karnı tok oluyor ben mi zorluyorum da reddediyor diyorum ama bence o an emmesi gerekiyor aç anlamadığım saçma bi döngü var napmaliyim
Buseasaf Amineliva00 bende ayni durumdayim 1 aydir resmen kafayi yemek uzereyim tek buldugim yöntem uykuda emzirmek onun disinda kesinlikle emmek istemiyo nasil duzelicek bu durum bende bilmiyorum🤦♀️
Songena19 Amineliva00 3aydir meme reddi ile uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı emzirme danışmanı ile de görüştüm oda çok ısrar etmeyin iyice inatlasiyor dedi ama iki saatte bir sağıp kaşık biberon veya şiringayla sütünü ver dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum uyuduğu zaman emzirmeye çalışıyorum uyku haliyle bakalım gittiği yere kadar gerçekten çok zor
Amineliva00 Buseasaf üzülüyorum aç oldugunu düşünüyorum zorladıkça o da kıyameti koparıyor mama verirsem iyice reddecek ondan da korkuyorum napacağımı şaşırdım
Amineliva00 Songena19 2 aylık olmasa yine zorlamayacağım bu kadar hic değilse 3 ay emsin istiyorum diyorum ya anlamadığım nokta hic mi acıkmaz da emeyim demez
Amineliva00 ElifMeryem25 doğdugunda 2450 doğdu 1. Ay 3800 dü pazartesi doktora götüreceğim 2. Ayı bilmiyorum