Karadenizkizi53 Ahmetinannesi668 🙄🙄 ayy ayy bekarlığım dan beri kadın konular olsun cinsel konular nedir sürekli baktığım için biraz deneyimliyim
Karadenizkizi53 Ahmetinannesi668 bende gitmeyi düşünüyorum ne zamandır sağ kasığım hep ağrıyor havalarda iyi üşüdüğümü düşünmüyorum bi kontrol banada şart 🙄
Ahmetinannesi668 Karadenizkizi53 apandis olabilir benim arkadaşım da da öyle bi ağrı vardı sonuç apandis
Karadenizkizi53 Ahmetinannesi668 yok canım o olamaz yakın zamanda kontrole gittim ultrason tüm batın bölgemde çekildi temizim
Karadenizkizi53 Ahmetinannesi668 hayır ama 1 hafta önce kadar ilk kaçamak oldu doğum yapalı 10 ay oldu
Karadenizkizi53 Ahmetinannesi668 bilmiyorum olursa da olsun eşim çok istekli bende istekliyimde şuanki psikoloji açımdan korkuyorum 2 çocukla cesaret alamıyorum doğuma
Karadenizkizi53 Ahmetinannesi668 ayrıca şüpheli ilişki 1 hafta önce oldu 1 haftada bebek oluşup da ağrı yapmaz
Ahmetinannesi668 Karadenizkizi53 ben hiç düşünmüyorum fakat kendimden şüphelendim belimde değişik bi ağrı var bi test yapsam iyi olacak sende yap gene de