1cicek3Bocek Merhabalar 6 yaoık bebeğimin gözleri çapaklanıyor ve kuruyup gözlerini kapatıyor sağ gözünde daha fazla oluyor nasıl temizleyebilirim ve bunu azaltabilirim?
Tuba 1cicek3Bocek Doktorunuza başvurun size damla verecektir. iltihaplanmış olabilir🤷🏼♀️ Çok geçmiş olsun
Lynn 1cicek3Bocek serum fizyolojik ile temizleyebilirsin. Geçmiyorsa doktoruna danış damla versin bir günde geçiriyor damla.
BuseBlt 1cicek3Bocek ben ılık su ile siliyordum, geçmedi doktor göz damlası verdi 2 gündür kullanıyoruz azalmaya başladı
Neslihan-55 1cicek3Bocek aynı sorun bizde de oldu 1 hafta olcak doktora götürdüm göz nezlesi olmuş dedi damla ile krem verdi damla kullanmadan önce sürekli gözünü kaynamış ılımış suyla içten dışa doğru hafif bastırarak sildim 2 güne geçti ama gene de yapmaya devam ediyorum
Asliiibensu 1cicek3Bocek gecen hafta aynı sorun vardı 7 aylık kontorel aşı için gittik doktor göz nezlesi olmış dedi damla ve krem yazdı 2 gün sürmedi geçti
Denizzz88 1cicek3Bocek oğlumda da oldu doktor damla verdi bide çapakları kaynamış ılımış suyla pamukla temizle dedi
thecamellia 1cicek3Bocek doktorunuza sorun damla verir bizimde olsu bi ara 7 gün damla kullandım geçti arada bi göz pınarlarına masaj yapmak gerekiyor birde çayda iyi gelir derler pamuğa soğutup pamuğa sürüp göze sürünce bi kere denedim biraz iyi geldi
1cicek3Bocek Kızlar hepinize çok teşekkür ederim damla verdi doktor kullanmaya başladım ilk günden hemennetkisini gösterdi çok sağolun😘😘