Kendimi bilinçli, dikkatli sanırdım. Değilmişim. Bebeğim yatağımızdan düştü. O esnada duştaydım ve kameradan izliyordum. İhmal, bilinçsizlik ne derseniz. Bebeğimin benim yatağımda yatmıyor olması gerekirdi. Kamera kayıt alan modda değildi. Düşüşünü dahi görmedim. Gittiğimde eşimin kucağındaydı. Düştüğünü dakikalar sonra bana söyledi. Kendince benden saklayıp gözlemlemeyi düşünmüş. Eşim de bilinçsizmiş, ne hoş. Düştüğünü söyler söylemez 112yi aradım. Tomografi çekilsin, 4 saat izlem dendi. Herhangi bulgu vermeyen bir bebeğe 2,5 saatte sonuç veren tomografi… çektirmeden izlem yaptık. Halen izliyoruz 8 saat oldu. Sonradan gelen doktor “Ne tomografisi, yok artık. Bu kadar bebeklere tomografi önermiyoruz.” Dedi. Her doktorun metodu da Farklı. İhmal bebeğimi böyle saçma ve ciddi bir duruma sürükledi. O esnada acile gelen bebeklere eşimle birlikte ağladık. Bir bebeğimize ağladık, bir başka bebeklere. Allah tüm bebekleri korusun. Çok uzattım. Uzun lafın kısası, ben yaptım ama siz yapmayın arkadaşlar. Bebeklerinizi kendi yataklarınızda yatırmayın. 😢 dualarınızı bizden esirgemezseniz çok sevinirim. Bebeğim zaten hastaydı 😢 idrar yolu enfeksiyonu tedavisine alerji geliştirmiş, ilaç kullanıyordu.