2bebelimom_ Merhaba güzel anneler ben başlarda sütüm çok fazlaydı ondan mıdır bilmem şimdi az gibi geliyor sütü nasıl çoğaltabilirim bi bilginiz var mı hemen uygulamaya geceyim benimle paylaşırsanız sevinirim 🌸
Gamzeniz 2bebelimom_ belli bir süre sonra süt terbiye oluyor diyorlar ve çocuğun ihtiyacı kadar falan olmuyormuş bebek kaç aylık bu arada ☺️
2bebelimom_ Gamzeniz öyle evet de ne bileyim bazen yutkunma sesini cok az duyuyorum o yüzden böyle düşündüm 8 aylık 😁
2bebelimom_ Meltemiviyo bu saatte kadar uyuyamadığımdan belli olması lazım ama uykuyla çok uzak oldugumuz🥺suyu içiyorum teşekkür ederim 🌸
2bebelimom_ Huma_kus34 teşekkür ederim 🌸 komposto ve helvayı deneyeyim inşallah diğerlerini yapıyorum da
Gizemm92 2bebelimom_ Bebeğiniz kaç aylık? Süt az geliyordan kastınız ne? Bir süre sonra öyle bir his oluyor ama bu sütünüz az ya da yok anlamına gelmez sağım yapmayı deneyin bi ne kadar süt çıkıyor. Ama illa az diyorsanız da 3 inciri kaynatıp suyunu İçin ve incirleri yiyin. Kimyon rezene anason kaynatıp İçin humana çayı hoşaf İçin. Dereotu yeşil soğan domates salata yapın yiyin.
2civcivannesii Solgar in bira mayası hapları var neredeyse bütün emziren anneler onu içiyor deli gibi süt artıryor Instagram da ebe anne diye bir sayfa var orda paylaşıyor devamlı arasitr istersen
Rukiye120755 2bebelimom_ humana çayını alabilirsin , hurma , bol yeşillik ve düzenli bir şekilde yemek yemek
ikiprensannesii2 2bebelimom_ yemeniz içmeniz düzenliyse sütünüz terbiye olmuştur bezini kontrol edin ondan da anlarsınız doyup doymadığını ☺️
Yasemin38 2bebelimom_ öncelikle pozitif düşün mutlaka vardır sütün endişelenme😊 beslenmene dikkat et bol bol su iç günlük 2.5-3 litre kadar bulgur dereotu dut kurusu yulaf ezmesi incir hurma tahin-pekmez helva ceviz badem Süte katkı sağlıyor
Biaslanannesi17 2bebelimom_ canım benimde ilk bebegim başlarda çok dolgunluk goguslerim sonradan yumuşadı sütüm azalıyor düşüncesine kapıldım komşum sakin öyle düşünme ddi normal artık yumuşama bebek daha fazla emdiği için o doyuyorsa anlamıyorsa sıkıntı yok ama eğer duymuyorsa sut arttirici çay bende çok işe yarıyor öneririm soğan bulgur pilavı kuruyemis vs