adensmomm Kızlar bebeğim 4 aylık uyku düzeni çok bozuldu uyumuyor sürekli emmek istiyorum uyutsm bile yarım saat olmadan uyanıyor yarın doktora götürcem bunu yaşayanlar tecrübeli anneler neyi olabilir
Birdunyabircennetannesi adensmomm Götür istediğin kadar doktora doktorun dediği şey şu bebektir uyumaz 10 buçuk aylık ve uyku denen şeyi bilmiyoruz kaç doktora götürdüm sıkıntı mı var diye yok yok yok uykuyu sevmeyen bebe yapmışım 😅
Minakanne adensmomm Sizinki gene küçük emmek istiyor benimki 2 buçuk yaşında hala uyutmakla uğraşıyorum
Cemreninannesii1 En zor zamanlardan birisi 4 ay atağı ben hiç unutamıyorum çok zordu. Şuan normal büyüme atağında 6.ci ayda yavaş yavaş uykular düzene giriyor 🙏
Mery_meryy Benim bebeğimde prematüre doğdu şuan 4 aylık,normalde 2 buçuk aylık ama iki gündür uyku nedir bilmiyo sürekli ağlıyo meme reddide yaşıyoruz napacağımı şaşırdımm🤦🏼♀️
QueenMommm adensmomm valla bebekten bebeğe değişir bence bizimki şuan oyuncakla boğuşuyor 😂 hiç niyeti yok uyumaya
Munevverce Aynı sorunu yaşadım 1 yqsinda duzeldi Dr götürdüm ataktan dolayinuyku gerilemesi olmuş sabr et dedi 🥲sabır canm geçici