Deletedmom322 Arkadaşlar 3 gün önce sezeryan oldum, doktor antibiyotik olarak bunu yazmış bana ama reçetede emzirirken kullanılmaz yazıyo. Kullananınız var mı?
Ugggg Deletedmom322 eğer doktorun yazdıysa vardir bı bildiği . ilaçların çoğu boyle mesela bende kızıma burun damlasi aldım iki yaş altı kullanmaz yazıyor ama doktor üç gün sabah akşam kullan ara ver dedi.
Deletedmom322 2405 teşekkür ederim. Bugün dikiş kontrolüm vardı, götürdüm yanımda sordum, üatünkörü poşetten bile çıkarmadı ilaçları bunlar mı dedi, baktı bakmadı, kullan dedi 😔 içim rahat etmedi 🙄
Handecelik Verilen antibiyotiklerde hep öyle yazıyor. Kar zarar durumuna doktor karar veriyormuş. Bana da minoset plus ağrı kesici yazmıştı Sorduğumda iç dedi
Deletedmom322 Handecelik ben de bugün sordum iç dedi, Bi de kendi yazmamış gibi bunlar mı diye poşete göz gezdirdi. Gördü mü görmedi mi ilacı onu bile anlamadım. Sanki her şey doğurtup parayı alana kadar 🤷♀️
Ugggg Deletedmom322 bence kullan ben doğum kontrol hapı için saglikocagina gittiğimde içerde bı bayan vardı yeni doğum yapmış sezeryan agzrisi varmış antibiyotiği bir kere içmiş sonra unutmuş icememis ebe dikişler için önemli enfeksiyon olur mutlaka iç demişti .sen düzenli kullan ilk başlarda çok önemli
Deletedmom322 Ugggg bugün bantı çıkardılar 3 günlüğü daha, su değebilir dedi duşa girmeye korkuyorum. Çıktıktan sonra saç kurutma makinesi ile kurut dedi, Bi de batikon gibi bişey verdi kuruttuktan sonra silmek için. Sen nasıl yapmıştın
Ugggg Deletedmom322 benim normal dogumdu eve geldiğimde yikandik ikimizde ben duştan sonra dinle kurutup Kantoron yağı sürdüm batikon kullanmadım antibiyotik kullanmama rağmen resmen yeşil su akıyordu 6 oldu daha yeni yeni yok oldu .