1balkizannesi Evet kızlar nasıl yaptınız? Perdeleri nasıl yıkıyorsunuz? Koltukları ne ile sildiniz? Camları nasıl Siliyorsunuz? Hangi deterjanları kullanıyorsunuz?
1kz1ogln_ 1balkizannesi temizlik ? Temizliiiik 🤔 3 gündür çamaşır katlıyorum bitsin basliycam inşallah ya 😁 Koltukları yikaticam ben yataklarla birlikte camları da porcöz cam temizleyiciyle silip duruluyorum tulleride vanish in tül deterjaniyla yıkıyorum fena olmuyor
Leylaa_ 1balkizannesi Bayram temizliğini bu kadar detaylı yapmıyorum normal yapıyorum . Bayramdan sonra yaz temizliği yaptıracağım . Perde cam kapı dolaplar banyo tuvalet gibi…
Grlnl 1balkizannesi Bayram temizliği yapmıcam. Bahar temizliği yapıcam bayramdan sonra. Çünkü bebeğimin dışarıda doğum gününü yapıcam kayınvalidemler falan gelicek. Tekrar temizlik yapmam gerekecek. Genel olarak. Koltukları silva mop ile siliyorum. Deterjan LOK kullanıyorum. Camlarımı genel temizleyici+azıcık beyaz sirke ile ailiyorum. Silva cam bezi öneririm kurulama yapmıyorum. Perdelerimi beyaz sabunla yıkıyorum. Kalıp olarak mak. Atıyorum. Hepsi eriyor. Halılarımı napıcam bilmiyorum. Kendim silebilirim çok kirli değiller zaten. Önce 1 gün dolap içlerini yapıcam. Daha sonra bütün evi yaparım inşallah Allah güç verirse bakalım 😊
Hagisidagu 1balkizannesi koltukları yumasıtıcı Arap sabunu ,beyaz sabun rendeleyip siliyorum,camları da once Bos su tozunu alıp sonra Arap sabunu sırke koyuyorm durulayıp gazete ıle kurıtuyrm ,perdlerımı de perde ayarında toz deterjan bırz toz seker mıs oluyor
48316ELIZAN 1balkizannesi Benim bayram temizligim bitti sukur. Koltuklar ve halilari 2 ay once yikatmistim yine tekrardan porcozun leke cikaricisiyla sildim asiri memnunum o urunden pembe kutulu olan . Perdelerimi homm bitkiselin oxi poweri ile yikiyorum kapilarimi mutfak dolap ic ve dislarini fairy bulasik tableti kullaniyorum mutfaktaki beyaz esyalar buzdolabi ici vs asperox , banyo tuvalet mavi guc arti cif camasir suyu bunlari kullanirim genelde ve temizligim asiri rahat olur hic oyle dolaba kapiya yapismama gerek kalmaz.
tenceretavakuskana 1balkizannesi koltuk arap sabunu,camlar camasır suyu cıf bebek sampuanı,perdeler ıcınde normal deterjan yumusatıcı bı cay kasıgı seker
Hale3400 1balkizannesi çok şükür bugün bitti temizliğim camları şampuanlu su ile siliyorum mis gibi oluyor koltuklar sandalyeler Arap sabunlu su yaparım silerim temiz bir banyo lifi ile silerim koltuk silmek için özel olarak ayırdım onu artık perdeleride pamuklu ön yıkama programında yıkıyorum perdenin içine 1 tane bulaşık malinası tableti koyuyorum bembeyaz çıkıyor ben oda da ilerledim mutfak dolaplarınıda aspirin ile sildim ocak üstü dolap aspiratör fln oraları da asperox sarı güç ile sildim ocak fırın buzdolabınıda çekip yağ çözücü sıkıp temizliyorum