Elfsencer 10 günlük bebeğim var bugün sol gözünde capaklanma başladı.. Böyle durumla karşılaşan oldu mu.. Neler yaptiniz
Ugggg Elfsencer ilık olacak şekilde nemli bezle hafif hafif sil .sütünü damlatma doktor bana o dahada besliyor demisti.
Dildeniz Elfsencer bizim olmuştu netira damla kullanmıştık ve kaynatıp ılıttığım suyla pamuk yardımıyla temizledim bi iki güne geçti geçmiş olsun
Gzmcnrats Elfsencer bizimde oldu halada devam ediyor 2,5 aylığız göz kanalları darmış hergün pamuk ve ılık su ile silip masaj yapıyom bir yaşına kadar gecer dedi doktor
akillibidikcgty Elfsencer benim Doğumda başlamıştı bebişimin çapaklanması, ılık suyla sildik hani belirli süreli işe yaradı sonra dr um göz damlası verdi 5-6 güne tamamen geçti . Eğer ılık suyla geçmezse dr unuza söyleyin damla yazsın
Ayse_3336 Bnmde öyle ama bu 3 4 gündür iyileşti..masaj tabiki iyi doktor dedi bana da yap diye..ama emzik kullanıyorsanız biraktirin bi süre bakın bi faydası varmı..ben biraktirdim geçti suan iyi görünüyor
Minikayaklar 3 gün çay ya da kaynamış ılık suyla sildik geçmezse damla yazdırın doktorunuza önemliymiş ihmal etmeyin
Elfsencer Ilık suyu yaptım gün boyunca Dr muza yazdık hemen damla adı yolladı sabah kullancam bu gecede gözlemlemek istedim
Anne_6 Burun tıkanıklığının da göz çapaklanmasana neden olduğunu söyledi doktorumuz. Burun tıkalıysa onu açmayı deneyin