Mercem MerhAbalar menenjit aşısını kaçıncı ayda yaptırdınız ? yan etkileri neler oldu? ücreti ne kadar? Bu hafta yaptırmayı düşünüyorum
Derinkomm Mercem biz iki gün önce yaptırdık 4 ay 11 günlükken. Herhangi bi yan etkisi olmadı. Doktor beklemek istemedi vakalar artmış biz de yaptırdık. Bexero sanırım adı.
Brn2018 Mercem A tipi menenjit 12.ayda yapıldı nimerix tek doz ...B tipi bexero yeni onaylanan bir aşı Türkiye’de daha çok görülmeye başlamış 13. Ay 15.Ay ve 2 yaşında olmak üzere üç doz yapılıcak aşı 400 lira özel bir aşı ...Nimerixde herhangi bir yan etki yaşamadık..Bexeroda umarım öyle geçer...
Ftmsnny Mercem a tipi b tipi var b tipi 2. Ay itibari ile yapılıyor bizim 3. Ve 5. Ayda yapıldı. A tipi 7. Ayda yapoldı
Mercem Glitter bizim doktorumuzda ne kadar erken o kadar iyi dedi 2 ay önce niyetlendim tatildi gezmeydi derken aksattım 😒
Glitter Mercem aa bir de sunu da belirteyim, kendi doktorumuzun auagi kirilmisti, baska doktora kontrole gittik, o da 9. Ayda oneriyorum dedi, b grubunu yaptiriyorum ben a grubu asinin etkileri tam ortaya cikmadi biraz gozlemleyecegim dedi