Kizlar oğlum 20 aylık yani nasil anlatsam anlatilmaz yaşanır denilen cinsten bir çocuk aşırıninda aşırısı hareketli iki dk oturmak nedir bilmez uyanir yatana kdr hicmi yorulmaz bir çocuk sürekli kosar ordan atlar surdan ziplar burdan hoplar eline geceni havata firlatir tabakta bisey gorse avuclar saçar evin dört köşesine artık yıldim bıktım ciddi anlamda bu yaşıma kdr cok çocuk gordm ama boylesini asla gormedm duymadm dusman basina bile vermesn böyle öyleki yoruyor hareketli yatağa yatinca kemiklerime kdr agriyor yorgunluktan pesinden kosmaktan koltuga çıkar güm atar kendini kolu kafasi kirilsa napacam yapma etme derm yok çıkar gene atar yolda elinden tutarm asla yurumez beni sürür yolda kendini yerlere atar kucagima alırım beni parçalar ter akar başımdan aşağı eve gelene kdr resmen savaş veririz yolda markete avmye gireriz reonlara saldırır alir atar oyuncak bardak çanak çömlek ne geçerse eline komşuya ineriz milletin evini başına geçirir aglamasi yok aglayan bir çocuk hic olmadı ama harekete gelince illlallah dedirten bir şey hareketli olur cocuk bu ama bu kadarda olmaz normal mi bu ne zaman biraz durulur kafayi yememe az kaldı çünkü