yookkdahaneler Kızlar 7 aylık olduk ama hala yerde oturmak istemiyor mama sandalyesinde güzel oturuyor ama yere oturtunca yastık felan koyuyorum kendini geriye atıyor oturmak istemiyor neler yapabilirim
melasya yookkdahaneler mama sandalyesinde daha ck vakit gecirdikce kendini tutmatı öğrenecektir.gec mi oturtmaya basladınız
Hagisidagu yookkdahaneler onune ılgısını cekecek seyler koyabılırsınz zaten devamlı oturmuyorlar benım kızımda gero atıp yatıyor😅🤣
yookkdahaneler Hagisidagu koyuyorum sürekli oyuncaklarını ama 2 dakka durup (destekli) kendini geri atıyor desteksiz hiç durmuyor
Hagisidagu yookkdahaneler oturur videolar ızleyebılırsnz bızde 10 gün ıcınde desteksiz oturmaya gevtık devrılıp duruyordu
yookkdahaneler Arc1993 aslında yüz üstü vakit geçirir dönmesi felan da çok güzel 4 ay biterken dönmeye başlamıştı
Hagisidagu yookkdahaneler egzersıler var yuz ustu yatırıp yukarı dogru baktırın sırt kasları gelişmesi için ama oturur bende 6 aya kadar hıc oturtmadım oturamıyordu sonra kucagumda oturttum sonra yere yastık koydm oyle alıstı sımdı yastıksız duruyor