evet kızlar bir kaç saat önce kürtaj oldum. başımdan gecenleri anlatacağım çünkü bebeğini kaybeden ve kürtaj olmak zorunda olan anneler birde kürtaj pisikolejisi ile mahfolmadan önce umarım biraz içlerini rahatlatabilirim. ben hastaneye gittim ama içeri girdiğim anndan itibaren ağlamaya göz yaşı dökmeye başladım ve acayip bir panik halindeydim ne olacak başıma ne gelecek hep bir sürü soru işareti vardı aklımda doktor ultrosonda baktı, odaya aldı damar yolu açtılar sedasyon için genel anestezi türüdür. sonra kürtaj yapılacak yere götürdü beni hemşire. birtek çatal vardı orda üzerimi çıkartıp oraya yatmamı söyledi ama hayla zingir zingir titriyordum. koca bir şırınga getirdi damar yoluna enjekte etmek için ve hiç korkma birşey olmayacak dedi. onu vurduğu an boğazıma acı bir tat geldi onu soyeyecektim ki uyumuşum, uyanmam bir anda oldu sonra hemşire geldi ismimi söyledi ve uyandım çok az adet ağrısı gibi ağrım vardı ağrı kesici enjekte etti ve o da geçti şuan iyiyim çok az kasilmam ve çok az adet ağrısı gibi ağrım var. bunu yazdım çünkü benim kadar korkup kendinizi günlerce heba etmeyin diye korkmayın kızlar kürtaj korkulacak birşey değil gerçekten değili. 😌