kaymakliekmekkadayifi Kızlar dun ve bugun birsey farkettim kizim 13.5 aylik dun kovaya sadece yesil toplari koyuyordu ve bugunde sadece sari legolari ust uste takiyor. Bu sekilde ayirmasi iyi birsey mi ?
1kz1ogln_ kaymakliekmekkadayifi evet gayet güzel benim kızımda 1 buçuk yaşında renkleri bilmiyordu ama görseli iyi olduğu için birbirine benzeyen şekil ve renkleri ayiriyordu
kaymakliekmekkadayifi 1kz1ogln_ tesekkur ederim cevabiniz için bir kac farkli yerde bazi kisilerin yorumlarinda renkleri ayirmasinin kotu oldugunu okumustumda endiselendim istemsizce
1kz1ogln_ kaymakliekmekkadayifi Allah Allah ne alaka eğitici kitaplari oyuncakları bunu için almiyormuyuz çok şaşırdım
kaymakliekmekkadayifi 1kz1ogln_ evet bende ayni fikirdeyim ama bi konu hakkinda yeterince fikrim olmayinca boyle endiselendim. Takintili davranislara ornek gösterilmiş boyle renkleri ayirmak vs. Ama daha cok byle oyunlar yapiyor anneler instagrada vs görüyorum surekli
kaymakliekmekkadayifi AnnaKurt dimi ya ? Endiselendim biraz. Bir kac yerde takintili davranislara ornek gösterilmiş
kaymakliekmekkadayifi 1kz1ogln_ cok tesekkur ederim bende alakasiz bulmustum aslinda ama iste insan tereddut ediyor
cankuzularim Dondurmalikahve ben burda da okudum bunu takintili hatta bi otizm turu varmış o bile olabilirmiş diye her kafadan ses cikiyor