Selin_ada28 Merhaba Sevgili Anneler, 5,5 bucuk aylik bebegime tad olayına baslamamizi söyledi doktorumuz siz önce neleri verdiniz merak ettim
Nimiko Selin_ada28 elma suyu havuc patates kabak puresı tabi ilk etapta tek tek yoğurt ev yapımı ilk bunlar ı öneriyor doktor tabı bnmkı sadece meyveler i sevdi seftalı elma muz kavun karpuz en sevdıklerı
Ugggg Selin_ada28 ben bı patates bı havuç hasladim cezvede cam kavanoza suyuyla koydum tarhana çorbasına ezip katıyorum tat veriyor.sabahta bisküvili kahvaltısına peynir havuz patates su ezip verdim bu haftayı böyle geçirdik.
Yavuzuannesi2012 Selin_ada28 😄 Sen tadımdan başlamak istiyosun insanlar kahvaltı diyor ayy Allah'ım ya 😂😂 önce yoğurttan başla canım. Sonra sebze püreleri dene. Havuç patates kabak. İlk üç gün havuç yaptın ya 2. 3 gün havuç patates yap. Üçüncü 3 günde havuç patates kabak karıştır yap. Sebzeden önce başla meyveden başlarsan sebzeye alışması zor olur
Nicemother Selin_ada28 canım dr bize 10 gün sadece yoğurt ver dedi sonra bizi kahvaltıya başlattı ama senin bebek ufak sen yoğurtla başla 1gün-3 gün yoğurt ver 4gün-6 gün patates haşla cam rendeden geçir ver 7gün-9 gün havuç haşla ver vs vs bütün sebzeleri deneyince havuç-patates karıştır ver bu da üç gün tabi bunun gibi devam et