Aselbuk bayanlar 1 bucuk hafta once mastit oldum antibiyotik kullandim bi 3 r gun sonra gecti aimsi tekrardan gogsum agriyo ve aciyo bu nadik gecer bol bol emzirmeme ragmen oldum antibiyotigin devamini kullaniyom ama hep tekrarlicakmis gibi geliyo
annetatlisi Aselbuk ben sağıyordum sağarken aynı zamanda bu kiraz çekirdeği var ya onu ısıtıp sağarken onunla göğsüme masaj yapıyordum hem süt boşalıyor hem sıcak çöl iyi geliyor tıkanan süt yollarını acıyor süper işe yarıyor bide geniş bir kaba sıcak su kaynatıp koy göğüslerinin altına koy buharıyla rahatlıyor süt akıyor hatta damla damla
Esoca38 Aselbuk Canım emzirme konusunda nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama doğrusu şu şekilde ; örneğin Sağ göğsünü verdin 10 dk emdi sola geçti 10 dk emdi neyse bitti emzirmen. İkinci emzirme de yine sol gogsunden başlayacaksın o göğsü tamamen boşaltacak sonra sağa gececeksin. Hangisinde kaldıysan o memeden devam edersen daha kolay boşalır goguslerin. Ayrıca son süt yağlı olan arka kısımda kaldığı için orayı bebek iyice alacak gelişimi açısından da çok faydalı olacaktır. Ayrıca ılık duş bol masaj sıcak havlu koyabilirsin :)
Adssmom Aselbuk sıcak duşta elle sağmayı deneyin ben de çok sık oluyorum ve bebeğinizi o memenizde ters emzirin 🙏 işe yarıyor
sibellllo Aselbuk beyaz lahanayı 1 yaprak büyükçe yıkayıp soğuk olarak sar göğsüne canım bende oldum bu lahana ertesi gününe ucunu açtı benşm ucu tamamen kapanmıştı yarılacaktı göğsüm o derece bide sıcak duş altında mıncık mıncık tarar gibi yukarıdan aşağı masaj yapıp ardından soğuk suya geç aynı işlemi tekrarla ve peşine sapım yada emzirme ben bu şekilde açtım ilaçsız beter ağrısı acısı var geçmiş olsun
Gnssn Sıcak duş, bol emzirme, emzirmedigin zamanlarda da sağma. Şişen damarlara masaj uyguluyordum ben bide. Bu şekilde geçmişti insallah size de fayda eder çok geçmiş olsun.
Busbae Aselbuk Yöntemlerin hiç biri işe yaramazsa eşin emsin yani sütü içmesinde vakum kuvvetli olduğu için açılır kanallar
-Sumeyye60 Aselbuk dün oldum ve o acıyı tarif edemem. Kadınlar kulübünde gördüm bebeğin başı göğüste ayakları kanepede olacak şekilde emzir diyordu ikiz bebeklerin emme şekli gibi denemekten zarar gelmez dedim ve elhamdülillah dua eşliğinde yumuşacık oldu bir deneyin isterseniz 🌻 o şekilde bebek daha iyi emiyor onu da farkettim