Devamke Kızlar bebeğim çok kötü pişik oldu en iyi pişik kremi hangisi (penaten ve sudocrem hariç) tavsiye istiyorum. Ayrıca pişik önleyici ile pişik kremi arasındaki fark ne? Pişik önleyici çok kötü pişiğe iyi gelmez mi?
haziran6 Devamke benımkı de bir kaç gündür fena pişik oldu evde hametan vardı sürdüm o an geçti şükür
Denizanasi92 Devamke hameten iyi diye biliyorum biz hiç pişik olmadık çok şükür o yüzden tecrübem yok hameten iyi diye duymuştum
Deletedmom_123 Bende burda bekliyim bebeğim pişik oldu pişik önleyici sürdüm bübchen sanki daha da arttı şimdi saf zeytinyağı sürdüm
Bubenimoykum Devamke travazolu coook ince olacak şekilde sürdüm en iyi gelen oydu. Sudokrem, arko krem, mustela, macir kremi, zeytinyağı, hindistancevizi yağı, vazelin bunlar kullanıp sonuç alamadiklarim.
biimiyomyardimet Devamke mustela bizde aşırı pişik yapıyor geçen elim ona gitti ondan sürdüm hemen pişik oldu. Bepanthol sürdüm hemen düzeldi. Burada da sormuştum bir kez saf kantaron yağı, hametan önerileri gelmişti. Sudokremde hiçbir işe yaramıyor bizde herkes çok memnun ama hiç etkisi yok, içeriği de kötü zaten