basakhanim34 1 yaş bebeklerinizi nasıl besliyorsunuz? Evde pişen yemekleri giyebiliyorlar mı? Evde pişen yemek derken bu yemek çok az tuzlu mu pişmek zorunda? Bi de bebeğinizin çorbası içme suyundan mı oluyor hala?
tugbahy6 basakhanim34 evde ne pişiyorsa o sadeve salçayı azaltıyorum ve tuzu . normal şekilde olsun yAni 1 yaş itibarı ile yiyorlar
Teemo07 basakhanim34 benim oglum da yeni 1 yaşında. Ben 10.aydan beri kendi yediklerimizden veriyorum. Ama şöyle tuz ve salçası az şekilde. Bol bol da su.. Suan ise normal ayarında yapıyorum her şeyi. Ama tuz konusunda yine az tutmaya çalışıyorum. Bizim burda sular çok kireçli ve pek temiz değil. O yüzden içme suyuyla yapıyorum yemeklerimi.
Boncuk-anne basakhanim34 1 yaşına kadar tuz atmadım ve ona özel yaptım yemekleri genelde haşlama + çorba tarzı 1 yaştan sonra kendi yediğimiz yemeklerin tuz yağ salçasısını azalttım biz kendimiz yerden tuzu ekliyoruz ona az tuzlu yapıyorum 15 aylık şuan Eğer sularınız kullanılıyorsa çeşme suyundan yapabilirsiniz
basakhanim34 tugbahy6 mesela çorba yaptınız diyelim . 1 tencere çorbaya önceden 1 tatlı kaşığı tuz koyuyordum şimdi 1 çay kaşığı falan mı koysam
Almondeyed basakhanim34 ben şahsen ek gıda geçtiğinden beri hiç ona ayrı yemek yapmadım çünkü zaten alerjik bir bebekti o yüzden az salçalı yemekler yiyorduk tuz konusunda da biz zaten tuz arayan kişiler değiliz alemde tansiyon olduğu için az tuzlu ya alıştım öyle yedirdim hepsinden.
tugbahy6 basakhanim34 siz yiyemezsiniz öyle sadece çok tuzlu olmasın demek istedim ben normal yapın yani