bukaga Kızlar başına gelenler yazsın deneyimlerini nolur yayma testi yaptırdım kan tahlili yaptırdım usg ile baktırdım kücülmedi artık hematolojiye yönlendirecek dr. sizin basınıza neler geldi?
Bsradskran bukaga benim oğlumunda var 1 aylıkken farkettim ultrason kan tahlili yaptırdım temiz çıktı 4 aylıkken tekrar baktırdım temiz çıktı geçmiyor hiç
Halime_polat bukaga benim bebeğimde de var normal olduğu söylendi şuan hastalanınca falsn büyüyor sonra tekrar eski haline geliyor küçülüyor tamamen gitmiyor ama
Bsradskran bukaga lenf bezi dedi ultrasonda bakan Dr çocuğunda da varmış geçmemiş gebelikte geçirdiğim bir enfeksiyondan dolayı olmuş anne karnında başlamış bu durum yani gerçekten enfeksiyon geçirmiştim ben
Ask35tego Bizimde kafasında var küçük bir beze gibi pazartesi gideceğiz doktora birine sordum yağ bezesi önemli değil dedi Diğeri lenftir o dedi
bukaga Ask35tego canım lenf nodu cıktı bana da yağbezesi dediler de o nadir oluyormus ya kac yasında bebiş ? doktordan sonra bana yazar mısın kafasının arkası derken kulağının arkasında mı neresi tam
bukaga Bsradskran ya hic geçmicek mi bu anlamadm ki peki boyutu ne kdr canım bizim bir bezelye nohut gibi tam kulak arkasında enae yukarısında
bukaga Ask35tego kac yasında canım ? 1 yas asılarından sonra oluyor diyorlar da , bizimde tam aynı yerde , dısardan belli oluyor mu peki bizim bir bezelye nohut gibi
Ask35tego bukaga 11 aylık ama 1 ..2 aydır var . İşin ilginç yanı aynısı dayisinda da var o 30 yaşında Dr kizarmadikca buyumedikce sorun olmaz dedi ancak usg tahlil bişey yapmadı Ben tekrar soracağım başka birine daha
Bsradskran bukaga evet tam kulak arkasında bezelye nohut büyüklüğünde değil daha küçük bizimki arada bir kontrol ettiricem aksi bir durum var mı diye bi tanıdığımın çocuğunun tüm vücudunda varmış boynunda falan
bukaga Ask35tego bizden istedi ya ama yetmedi ona işte her 3 ayda 1 takip diyor şimdi usg ile vallahi bilmiyorum geçmiyor da enfeksiyon olduk bi de bi virüs yani nası sisti bu ya
bukaga Bsradskran of her türlü kötü sey uzak olsun yavrularımızdan insallah farklı bişey isterse doktor bana da söyleyin de ben de doktordan isteyeyim valla ben doğru düzgün doktorda bulamıyorum ilgili zor durumdayım yaaa
Bsradskran bukaga benim olduğum yerde de Dr sıkıntısı var malesef başka ama kötü düşünmeyin bende korkmuştum ilk başta ultrason kan değerlerine baktırın arada bir