DilayEcem İlk defa samsuna köye gideceğiz, kızım 8 aylık Allah aşkına bayramlık ne almalıyım yazın bu ikinci tartışma açışım🥲🥲 yani kısa kollu mu uzun kollu mu bilmiyorum heellppp
agacsizkoala DilayEcem kısa kollu alın üzerine hırka yada ceket alırsınız , yada uzun kol alın, bence bayramda da havalar kısakol giyecek kadar sıcak olmaz
Findikzadem DilayEcem Osmaniye’de yaşıyorum ona rağmen kısa kollu almadım baharlık gibi uzun kollu aldım oğlum 8.5 aylık ve bildiğim kadarıyla Samsun bizim buraya göre daha soğuk bnce çok kalın olmayan uzun kollu alın
Atatemel DilayEcem samsun serin olur bence uzun kollu alın sıcaktan zarar gelmez ama soğuk tehlikeli çünkü Ağustos sıcağı bir hava yok ben bile hala kısa kollu giyemiyorum
DilayEcem Solocann Allah razı olsun valla 💕bilemedim bende elimde kısa kollu elbiseler ama hasta olursa diye emin olamadım🥲
Solocann DilayEcem uzun kollu penye, swet ,hırka ,muhakak bulundurun ben yazın ortasında ıstanbula gittim ince montlarına kadar aldım yanına 10 gün içinde 4 mevsimi yaşadık Samsun’u düşünemiyorum çocuk olunca da tedbirli olmak lazım rica ederim 🌸
theAna DilayEcem köy genelde serin oluyor akşamları falan kısa kollu üzerine ince ceket alabilirsiniz. Uzun kollu ince kıyafetlerden alabilirsiniz tulumlar falan gece iyi olabilir.