Piyenses Öncelikle şunu söylemek istiyorum bir sürü farklı markalar denedim.buraya morfix prima vs diğer markalar hakkında yorum yapmayın lütfen.ŞOK BİM A101 marketlerinden bebek bezi kullananınız var mı?varsa hangisi daha iyi sizce🤔
KaSeAy Piyenses Migrosu kullandm 2-5 ayları arasında memnundm sonra büyüdükçe sızdırmaya basladı primaya gectim. A101 aldm cok kötü koktugu için bıraktım. Şokun bezini teşhir olarak asmışlar elledim begenmedim. Bimi hiç denemedim.
Sariballim Piyenses bimin bezini kullanıyorum 1 bucuk aydır memnunum oğlum 8 aylık primadan gectim bende pişik sızdırma yapmadı memnunum
Begum18 Piyenses kız kardeşim a101’in Kullanıyor memnun, kızı 18 aylık. Biz sleepy denedik sızdırdı, molfix denedik şişti, prima premium care kullanıyoruz
Piyenses KaSeAy ilk e bebeğün beziyle başladm bebeğim çığlık çığlığa ağladı hep bezini sleepy le değiştirdim ağlaması bitti bezden yapıyormuş.birde çiş kaka yerine parfüm kokuyordu e bebeğinkisi.pişik yaptı.şuan 6 aylık 5 aydır sleepy kullanıyordum 4 numarası sıktı ve orta kısım çok pot bol kaldı topaklanma yaptı.bende bim şok a101 denemek istedim
Sariballim Piyenses bütcemi zorluyordu artık bez yetiştiremedim mecburen deneme paketi yok galiba bilmiyorum
Aycaelifdfne Piyenses p6.ayina kdar prima kullandim cok memnundum ama braz phali padlers deneme pketi aldm memnun kaldm artik padlers kullaniyorm cok guzel tavsye ederm
Ahanife Piyenses ben BİM’in bezini aldım bir kere bin pişman oldum mahvetti bizi pişik oldu kızım hatta bezimiz bitmişti sipariş verdik bugün geldi daha evde kaldı 1 tane taktım hemen değiştiririm az dolsa bile dedim anında pişik yaptı hiç tavsiye etmem ama bebekten bebeğe de değişiyor tabi