Zeynep_Eren18 Merhabalar cuma günü gebelik var mı diye kan testi verdim. Test çok geç çıktı doktor gitmişti o zamana kadar sekreter baktı kan değeri 15 çıkmış genesin dedi normalde pazartesi adet günüm . Tekrar test versem mi acaba hamile olabilir miyim?
BirAlparslanAnnesi BelaCivciv çünkü çok düşük değeri bakalım ikiye katlanarak artacakmı artmayacakmı değeri buda önemli
Zeynep_Eren18 baloglusss hiç planlı bir durum değildi açıkçası normalde ben migren için gittim doktora ilaç almam gerekecekti doktor hamilelik testi de istedi süpriz oldu açıkçası
BelaCivciv Zeynep_Eren18 O ayrı mevzu zaten yapılıyor hamileyseniz, siz inanmamışsınız hamile olduğunuza gibi görünüyor yazıdan o yüzden benim yanıtım. BirAlparslanAnnesi
Zeynep_Eren18 BirAlparslanAnnesi Evet çok düşük değer ilk gençliğimde kan değerim 90 di bu değer düşük geldi bana da adetimede 2 gün var
BirAlparslanAnnesi Zeynep_Eren18 sen tekrar tabiki kan ver o sırada da doktordan ranevunu al canım senden ı da tekrar tahlil isteyecek zamandan kazanmış olursun zaten kan verdim sonuç bu diye
Zeynep_Eren18 BirAlparslanAnnesi Aynen canım en geç diyorum perşembeye kadın doğuma alıyım randevuyu hakkım da hayırlısı artık😊
Zeynep_Eren18 BelaCivciv beklemediğim birşeydi aslında halende inanamıyorum Rabbimin verdiğinede sorgulayamam tabi hayırlısı neyse o olsun 😊😊