Meis Bayanlar bebeğim 16 günlük, geceleri uyurken ve emzirirken bazen nefes alamıyo gibi hırıltı çıkartıyo burnunu temizliyoruz yine aynı. Bu durumu yaşayan varmı
Biri1 Meis bebeğim nerdeyse 2 buçuk aya kadar böyleydi neredeyse devamlı bi hırıltı vardı doktor hep normal dedi burnunuda hep temizledik bi zaman sonra düzeldi.Ama sz yinede devamlı temizlemeye devam edin ve bol serumla temizleyin
Minnakkk Meis burnunu mutlaka temizleyin Bi de cold mix dşye bir damla var uyurken yastıgına damlatıyırum bir iki damla cok iyi geliyor. Ama 16 gunluk bebek için kullanılır mı bilmem Bi eczacıya sorun derim kesinlikle faydasını gorursunuz
Alse35 Meis eczaneden burun temizleyici için fizyolojik serum al şırıngayla 2 ml Çek iğneyi çıkarıp burnuna sık (boğulma vs olmuyo korkma) sonra hemen aspiratörle Çek sonra diğer burnuna da uygula burnu tıkandığı zaman uygula bunu birde banyodan çıkarır çıkarmaz yap rahatlıyorlar
Biri1 Minikmucizemmmmmm yarısın bi burnuna diğer yarısını diğer burnuna sıkıyorum ve aspiratörle çekiyorum ve bebeği yatırıp başını yan çeviripte yapıyorum.Ve sonra biraz dik tutuyorum genizine kaçıyo bazen