pundit Mustela bile bebegimin gözünü yakıyor. Sizin göz yakmayacagina kefil oldugunuz bir marka var mi
2121-eliz pundit dermoskin baby care kizim 3aylik dogdugundan beri kullaniyorum gozlerini yakmiyo kokusu yok cok da kopurmuyo o kadar organik🙂
Busraata pundit chicco ve uni baby yakmıyor ben ilk kendimde denedim sonra oğlumda kullandim😌 gözünü nasıl yakıyor nerden anladınız mustelayi çoğu kişiler kullaniyor merak ettim
pundit 2121-eliz baktım şimdi yorumlar guzel, içeriği temiz ve fiyati da uygunmuş. Öyleyse alınsın hemen😉 teşekkür ederim tavsiye için. Umarım biz de memnun kalırız
pundit Busraata iki cocugum var bir yaşında olan yikayinca ağlıyor üç yaşındaki kizim söylüyor gozume şampuan kaçtı acıdı diyor
pundit Busraata bu arada uni baby de yakıyor diye biliyorum. Onceden kullanmıştık onda da aynı olmuştu. Formülünü mü yenilediler acaba
Busraata pundit yaaa benim oğlum küçük olduğu için söyleyemez banyoda da hic aglamadi,chicco bitince minoris ya da daha doğal bir ürün alacaktım bir an önce degistireyim bende yani benim gözümü yakmadi bilmiyorum 🤦♀️