RuyasMom Bu gece MR a gireceğim ama kapalı alan korkum var ve mutlaka girmem lazım tavsiyeleriniz neler? Korkumu nasıl yenebilirim? Panik atağım varrrr🙈
anayimbenn RuyasMom girer girmez 21 kere besmele çekiyorsun uzun uzun namaz kılar gibi düşün kendini Allaha emanet et 21 besmele işe yarıyor
Alse35 RuyasMom geçen gün ben de girdim dedim keşke az daha kalsaydım biraz uyusaydım 😅öyle korkutucu yanı yok sonuçta işlemi yapan kişi orada yalnız değilsiniz korkmayın 🤗
zarifbirhanim RuyasMom MRdan değil ama dar alanlarda aşırı geriliyorum, nefes alamıyorum. Ben MRa girerken gözlerimi kapatıyorum bitene kadar açmıyorum, başka şeyler düşünüyorum. Yoksa nefesim daralıyor gibi oluyor
Yusufum2021 RuyasMom ayy bnde senin gibiyim ilk girdiğimde o kadar panik yaptım ki gözlerimi kapatıp saçma sapan şeyler hayal ettim düğünde o mr sesini kendimce çalgı sesine benzettip hayal de halay çekmem gibi..
RuyasMom Alse35 zarifbirhanim Yusufum2021 Sevvaldal sirineyavrusu agns Mircet Zehhh maalesef girmemle çıkmam bir oldu kızlar girdiğim an çarpıntı nefes darlığı oluştu ve heryerim uyuştu 😭
Sevvaldal RuyasMom sayı sayın içinizden. 2-3 kez bacağım için 1 kez de beyin için girdim. Hatta beyin için girdiğim ilaçlıydı. Ben de sevmem. Sayı saydım hep içimden. İyi geldi🥰 panik butonu veriyorlar ama son raddeye gelene kadar basmayın çünkü başa dönmüş olursunuz. Geçmiş olsun şimdiden🌸
agns RuyasMom ben de kapalı alanda duramıyorum boynum da zaman zaman tutulma oluyor gittim girdim kapattım gözlerimi dedim kızım düşün ki şezlong da uzanmışsın s..tir et şu sesi denizi dinle öyle bayılmışım 🙈 şimdi uyutularak mr çeken hastaneler var onlardan birine giricem aksi mümkün görünmüyor
Zehhh RuyasMom ben 2kere denedim ve yapamadım hemen çıktım çok dar boğuluyor gibi oluyorum.ilac sakinleştirici falan ise yaramıyor mu acep