cikolatadelisi Merhaba. 4 ay 6 günlüğüz. İlk lacivert gibiydi. Sonra bu renk oldu. Güneşte daha mavi duruyor. Ben ve eşim kahve gözlüyüz. Kayınpeder çakır. Değişim olabilirmiş 1 yaşa kadar biliyorum ama bu renk gözü olan bebekler şimdi ne renk oldu acaba? https://www.hizliresim.com/qau58z5
minel_ciler2 cikolatadelisi aynı şekilde Benim oglumunda öyle oldu. Lacivert gibiydi şimdi oglunuzunki gibi. Ben yeşile dönecek gibi hissediyorum 🤗
Snowglobe cikolatadelisi bebeğim doğduğun dan beri açık mavi gözlü. Şuan 9 aylık. 1 yaşta ne olur bilemem
Dondurmalikahve cikolatadelisi 2 yaşa kadar değişir ve bu göz rengi büyük ihtimalle değişir ela olur veya yeşile döner
Keskeuyusamm Değişir gibi duruyor sanki bana koyulaşacak gibi geldi. Kızımın şuan mavi gözleri ama o zamanlar da bariz maviydi. Ama maşallah çok şeker
Katya cikolatadelisi 18 aylık kızım Mavi gözlü. 4 aylık fotolarına baktım. Aynı senın bebegınde olduğu gibi . Benim koyu kahve, eşimin Ela gözleri. İki kuşak üstte mavi göz var. O genler tutmuş bizde☺️
cikolatadelisi Çok teşekkür ederim hepinize. Hepimizinkini Allah bağışlasın, nazarlardan korusun inşallah. Önemli olan görmesi tabi ama, böyle de çok tatlı duruyorlar :))