deletedmom173 Bebeğim 2 aylık onunla oyun oynayabileceğin güzel bir kitap önerisinde bulunur musunuz?
demetdemircioglu deletedmom173 bebeğimle oynuyorum diye bi kitap gördüm nette ama içeriğini bilmiyorum 🙄
deletedmom173 demetdemircioglu içerik lazım canım 365 oyun adlı bir kitap var yorumları çok hoşuma gitmedi siparişi geçemedim buna da bir bakayım da içerik yazmıuor
demetdemircioglu deletedmom173 inşallah yazan olur bemde bakınıyorum 🙄https://www.dr.com.tr/Kitap/Q-Bebek-Ilk-Kartlarim-1/Kolektif/Cocuk-ve-Genclik/Okul-Oncesi-6-Ay-5-Yas/Egitim-Etkinlik-Kitaplari/urunno=0000000608907 bundan almayı düşünüyorum
deletedmom173 demetdemircioglu canım ben bunun siparişini geçtim D&R den birde dönence siparişi veriyorum şimdi kitap kaldı inşallh yazan olur ya kararsız kaldım
TugceAsyaY deletedmom173 dönence bizde aldık ama genelde çok kullanmıyorum dönüyo diye 10 dakikayı aşırmamaya çalışıyorum 😊
TugceAsyaY Aslında kitaptansa zeka kartlari, küçük resimli kitaplar daha mantıklı şuan. İnstagram da çok etkinlik var. Benimde 2 aylık kızım var sesli oyuncaklar daha yeni dikkatini çekmeye başladı siyah beyaz kartları takip ediyo
deletedmom173 TugceAsyaY zeka kartı da getirtiyorum şimdilik balonlarla parlak hışırtılı şeylerle idare ediyorum kitabı da farklı oyunlar var mıdır? Acaba diye istiyorum
deletedmom173 TugceAsyaY bende rahat uykuya geçebilsin diye dönence istiyorum canım uyumuyor sürekli uyanık şimdi uyuyor bütün gece beni ayağa dikiyor