TOSPAMMM17 Kızlar oğlum 3 aylık çok güzel kendisi yapıyo kakasını yapamıyordu öğrendi ama rengi çok koyu kullandığı Kan ilacı var acaba o mu yapıyor yoksa üşütüyor mu bilmiyorum ama ayakları sırtı hep sıcak
Arininannesii TOSPAMMM17 aldığı demirden demir aldıktan sonraki her beslenmede koyu olucaktır günde bir kakası eğer koyu ise sorun yok demektir
TOSPAMMM17 TOSPAMMM17 doktor zamanında bu kullandığı kan İlacı kabız da yapar dedi rengi de değişir ama sonra düzelir dedi 2. Şişedeyiz hala düzelmedi
Mirzanin_annesiiii Kan ilaclari diskinin rengini koyultabiliyor hatta bazen kan renginde bile olabiliyor onun icin telaslanmaniza gerek yok bence bide yesil renk olmasi usuttugu anlamina gelmiyor her zaman
Mirzanin_annesiiii Bildigim kadariyla ilaci kullandigin surece oyle olucak ama icinin rahat etmesi icin doktora danisabilirsin
TOSPAMMM17 Arininannesii o ilacı sabah akşam alıyo kakasını da bazen 4 bazen 2 günde bir yapıyo ve hep koyu
Arininannesii Mukus yoksa sorun yoktur benim çocuğum demir yada ek bişey almadan yeşil kaka yapıyordu bunun için defalarca doktora götürdüm ateş ve mukuslu kaka eşlik etmiyorsa sorun yok dedi