mucizemmm_ Kizlar merhaba ikinciye hamileyim ilk oğlumu 23 ay emzirdim sütüm çok oluyordu, sık sık mastit oluyordum. Hamile kalmadan 5 ay önce ayırmışdım oğlumu memeden şimdi 13 haftalik hamileyım mastit oldum, böyle bişey başina gelen oldumu normalimi?
didomidom mucizemmm_ emzirmediğin halde mastit mi oldun yani? Süt üretimi olmadığında mümkün değil aslında bu.
mucizemmm_ didomidom evet bende buna şaşirdim acaba başina gelen oldumu diye iki göğüsümdede kitleler var farkettıyımde sıktım sütmü diye,
mucizemmm_ didomidom ilk gebeliğimde 3 ayliklen başladi göğüzümden tam süt gibi değilde, benzer sivi şekilde gece uyurken falan akıyordu doğumuma kadar devam etti, sorduğumda etrafıma normal bulama derler ona dedi sen sıkma ama göğüslerini. Ama bu hamilelikte henüz öyle bi akıntı olmuyor
didomidom mucizemmm_ kitle farklı şey genel cerrahiye gidip kontrol ettirebilirsiniz ultrasona yönlendiriyorlar kesin tanı o şekilde konulur, benim göğsümde de kitleler vardı hamilelikte farketmiştim zararsız bezelermiş ultrasonda konuldu tanısı, hatta büyüyüp küçülebilir demişti doktorum.