_ipekk18 Kızlar 3 ay 15, günlüğüz geçen çarşıda teyzenin biri Allah kurtarsın kaç aylık dedi bende hamile değilim teyze yeni doğum yaptım dedim Hala göbeğim gitmedi korse takmama rağmen ne yapmam lazm deneyip faydasını gören herhangi Bir yöntem var mı? 🌸
ecee034 _ipekk18 benimde öyle sezeryandan sonra kaldı bu gün tam 2 aylık bebeğim 83 öyle doğuma gittim şuan 65 im ama göbek kaldı ve sarktı korse ilk günden itibaren taktım bir işe yAramadı
AyazisMom _ipekk18 Valla sizi korkutmak istemem daha henuz 3 ay olmus benim 6 bucuk aylik oglum hala gobegim var korse taktim kilom dustu ama sarkık gobegim ve ben yuvarlanıp gidiyoruz 😭
Minikegem21 _ipekk18 2. Doğumum oldu ilki normal 2.si zorunlu sezeryan oldu. Doğumda 57 kilodan 75 kiloya çıktım doğumdan sonra korse kullanmadım ama eve çıktığım ilk günden itibaren düzenli yürüyüş yaptım ve 3. Ayım da koşuya başladım evde videolu spor yaptım sabahları yulaf öğlenleri yoğurt meyve en az 2 lt su ve akşamları yemek ekmek ve tatlı 0 ve 5 ayda eski halimi aldım. İstikrar önemli şuan ara ara vücudumu diri tutmak için duş sonu soğuk su döküyor ve ara ara egzersiz yapıp hergün işe yürüyerek gidip geliyorum. Ve hala yulaf yiyorum 😂
_ipekk18 ecee034 aynen canm benimde öyle benim normal ama demekki fark etmiyor muş bir çare arıyorum zamanla gider 1yila toparlar diyorlar ama bilmem 🤷♀️🤦😁 umudum yok
ecee034 _ipekk18 vallah eskiden a beden 54 kiloydum şimdi l beden zor oluyo benim memeler aşırı büyüdü zayıflasam Bİle tipim bozuldu artık 😂😂
_ipekk18 ecee034 Çocuktan sonra değişiyor herşey bende 48 ile hamile kaldım 58 ile doğuma gittim Doğumdan sonra 53tüm 🤷♀️ ama göbeğim sarkık yumuşak değil sert 🙄anlamadm
Adababy AyazisMom 1. Yıldan sesleniyorum 55 kilo oldum ama hafifde olsa o sarkık buruşuk göbek kalıyo
_ipekk18 Durukusunannesii benimde sarkmam yok sert göbek 🙄🤷♀️ anlamış değilim acaba rahimmi küçülmedi diyorum 🤣
Durukusunannesii _ipekk18 Cnm çok hafif Bi göbek olması normal bendede ama mekik çekmemiz gerekir onun için göbek mekiksiz asla gitmez
AyazisMom _ipekk18 Hımm benim sert deggil ya dısardanda belli olmuyor gobek oldugu ama tisortumu kaldirinca husran 🤣
Kbrburk 6 ay oldu doğum yapalı 😒 6 aylik gibi bir karnım var hamile kaldım kilodayim bayağı zayıfladım aslinda ana karnım gitmedi napsam
_ipekk18 Durukusunannesii Yaaaa çekmeye başlayayım bari günde kaç kaç çekilmesi iyi acaba birden de yüklenilmex dimi