Momonlyn kızlar benim bebeğim 2 aylık oldu her türlü emzik denedim en son Philips avent aldım, istemiyor emziği. Sadece acıktığı zaman alıyor onun dışında atıyor midesini bulandırıyor. Var mı bi öneriniz?🥴
Sulee_ Momonlyn tutmayan bebek tutmuyor benimde kızım tutmadı çeşit çeşit aldım sadece yuvarlak uçlu olanlardan bir kaç kez tutmuştu şuan 7 aylık daha istemiyor
mrvklncc Momonlyn ben 4 aylıkken tutturdum bi dünya emzik var evde her seferinde tutmazsa daha almayacağım diyerek aldım 😄 benim kızım da öğürüyordu burada bi arkadaş baby plus’ın emziğini önerdi 0-2 aylık diğerleri ağzına büyük geliyordur belki dedi aldım onu biraz tuttu ama aşırı aşırı emmedi en azından yavaştan alıştırdı ağzını. En son dayanamadım yine ultra air aldım bi kaç denemeye direkt tuttu. İnşallah tutar bebeğiniz
cherrysu Momonlyn aynı durumdayız. Benim bebeğim de 2 aylık olacak. Ben de avent denedim en son ama öğürüp duruyor her seferinde 🥲 Mememde uyumaya başladı, ilerde çalışmaya başlayacağım böyle alışırsa çok zor olacak o yüzden emziğe alıştırmak istiyorum ama tutmuyor.
ecee034 Momonlyn benimde her markayı ama her mArkayı denememe rAğmen tutmuyor aynı şekilde biberonda tutmuyor sadece Anne memesi 😄memeyle aşk yaşıyor oğlum
Maral_sultan Canım ben her türlü yolu denedim doğduğundan beri reçele tatlı şeylere batırdım yok yine tutmadı şuan 6 aylık birsürü emzik aldım Philips de aldım tutmuyor
Sedaf Momonlyn bende de chicco silikon vardı ağır geldi ağzından düşüyordu tutmadı. Avent aldım hafif olduğu için tuttu 2 buçuk aylık hala tutuyor ama bazen hiç istemiyor midesini bulandırıyor sırf ben ısrarcı oldum diye tuttu yani.
Sulee_ Momonlyn evet benim bebeğim sakin bir bebek öyle çok ağlamıyor acikip altını pisletmedikce ama parmak emme alışkanlığı var doktor emzik ver unutsun dedi tutmadı hiç birini şuan 7 aylık hala parmak emiyor bir türlü vazgeciremedim
Aliensar-1 Momonlyn Ben doğdugunda hiç zorlamadım dedim tutsada olur tutmasada yeterki anne sütü alsın diye bir ara baktım üst dudağını emiyor emzik verdim çok şükür emdi ama dursa ağlamasa çok koymuyorum ağzına tuttuğu zaman 2 aylıktı 🤭bazı şeyleri çok dert etmemek lazım tutmasalarda olur sadece bir susturucu😁
Gamze17 Bebeğim 5 aylık oldu 2 haftadır tutuyor oda uykuya geçiş zamanı herşeyi aldım tutmamıştı bibs kauçuk olanı tuttu
Mervealan Momonlyn bebeğinize emzik vermeyin ağız yapısını bozuyor .memeyle emzik farklı yapıda oldukları için memeyi de emzik gibi emiyor ve meme ucu yara oluyor .plastiği emip duruyor .bir de emzikle uyursa uykusunda emzik düşüyor ve uyaniyor .çok sıkıntı bebeğiniz durmuyorsa bir derdi vardir .