Sudee96 aliecem96 mukuslu kaka huzursuzluk karın guruldaması vs var mı ? Bide tam olarak 3 ay 10 günlüğü geçince normal kabul etmiyor doktorlar o zamana kadar normal demişti benim dr geçmeyince laktoz intoleransı olduğunu öğrendik
hamisko aliecem96 Benim bebeğimde gürültülü ve mukuslu kaka yapıyordu. Karnında sürekli guruldamalar vardı. Huzursuzluğu yoktu kilo alımı da iyiydi ama alerjisi varmış. Bir doktora götürmenizi öneririm.
Egeto aliecem96 benim bebeğim de 3 aylıl sürekli gürültülü yapar ve karın gurultusu da var. 3 gün önce kontrolü vardı doktora sordum normal dedi kakada kan yoksa ve rengi vs normalse kilo alımı da iyiyise sıkıntı yok dedi
aliecem96 Sudee96 evet huzursuz hep bazen katılana kadar ağlıyo :( karın gurulduyo mama icerken ac olsada olmasada
Gamzelina Bnm kızımda öyleydi bebekken kilo alımda yoktu alerjik çıktı artı mukusluydu ama kakası sürekli gürültülu oluyordu
lolaa Valla benim oğlan da öyle laktoz intoleransı var dediler laktozu kestim hala gürültülü kakası doktora tekrar söyledim demekki bu şekilde yapıyor dedi
mercanmeb Benim kızımın da kakası dışarıdan duyulur şekilde olur. Mama içerken de karnı guruldar duyarım. Alerjimiz yok şükür