Mamininbedisi 7 ay oldu biz yakalanalı. Malesf kolay kolay geçmiyor denemediğimiz ilaç kalmadı gitmediğimiz doktor kalmadı bacım. Bebeğimin vücudu ok adar kötü olmuştu ki psikolojik olarak çökmüştük.! Çamaşırlarınızı yıkarken yumuşatıcı kısmına sirke de ekleyin her yıkamada. Elinizin değdiği her yere sprey şişesine su ve beyaz sirke koyun her temizlikten sonra sıkın kapı kolundan kumanda ya kadar yorgandan yastığınıza kadar . Ah neler neler yaptım ben . Ama bebeğimin ayağının altında bazen vücudunda bazen parmak araları ya da kafasında flan lezyonlar çıkıyor . Lavanta yağı kullanın. Gerçekten o işe yarıyor kaçıncı şişeyi kullanıyorum saymadım bile siz düşünün . Bebeğimin hep ayak altında çıkıyor lavanta yağını sürüyorum sürekli ilerlemiyor çok şükür .lavanta ve çay ağacı yağı deri altındaki akarları öldürmeye yardımcı oluyor . İllet bi hastalık bu Allah belasını versin. Nerden geldi ülkeye … o kadar çok yaygın kiiiii çoğu doktor alerji kurdeşen ya da 6. Hastalıkla karıştırıyor o yüzden teşhis çok geç oluyor MALESEF . Biz bu durumu yaşadık. Wilson Pomad ı bikaç kere daha kullanın oda güçlü bi ilaç uyuz İÇİN en iyisi o. Geçmiş olsun🌸