Eski9 6.5 yaşında kızımın saçları düz ve öyle aşırı gür de değil sabahları kalktiginda saçları çok çöpleşik oluyor çocuk artık bıktı saç spreyi aldım ama saçları böyle kupkuru gibi şampuan ne kullanıyorsunuz ne önerirsiniz ?
birmelekannesiiio Eski9 ayy benim kızımında öyleydi keçe gibi oluyodu saçları. Minoris marka şampuana geçtim bitkisel ve gerçekten düzeldi. Birde şok markette panten yağ terapisi yazan bakım yağı var Argan yağlı iyi geliyor onu kullanabilirsin
48316ELIZAN Eski9 Sampuan degilde sac bakim yagi panten kullaniyorum argan yagli kuru cilt tipleri icin harika birsey kafa derim cok kuru sac tellerim asiri ince birbirine geciyordu 5 yildir her dus sonrasi kesinlikle kullanirim tavsiye ederim.
Eski9 birmelekannesiiio o yağı bende kullanıyorum çocuklar için de uygun mu acaba çok kuru cansız saçları kendi saçım papaz gibi gürdur ama yumuşacık yağlar ve maskelerle vs ile ama onunki hep çöpleşik kaç tane tarak denedik yok şampuan böyle yapiyor galiba yağı deneyeyim bakalım duştan sonra
Eski9 48316ELIZAN ben kendime kullaniyorum zaten yumuşacık benim saçlarım gür olmasına rağmen. Kızımın saçları kedi kuyruğu gibi ama çok coplesiyor kuru cansız saçları çocuğum tararken kıvranıyor 🙁
48316ELIZAN Eski9 Gliss’in sivibsac spreylerini kullanin taramadan once 1 2 sıkın veya dalin morfos bunlar guzel urunler ablamda 6 yasindaki kizina kullaniyor . Gecmiyorsa sacini sifira vurun sac derisine surekli bakim yapa yapa kendine gelir .
Eski9 48316ELIZAN saçını sıfıra vuramam kızımda travma yaratır 🥺 küçükken benim saçımı erkek gibi keserlerdi o zaman bile o kadar üzülürdüm ki yapamam malesef 🙁 saç spreylerini deneyeceğim
scooby-doo Eski9 resim ekliyemedim arifoğlu saç bakım yağı al haftada 2-3 duştan önce sür bi yarım saat beklet yıka sonrasındada argan yağı sürebilirsin iyi geliyor bu ikisi