biricik34 Selam kızlar. Yapanınız varsa bana içli köftenin püf noktalarını verir misiniz? Hamurundaki püf noktaları öğrenmek istiyorum . Ve konu ile alakasız ama hangi marketin yufkası güzel oluyor lütfen yardım misafirlerim gelicek 🙏🙏
babyfaceee biricik34 içli köfte yapmadım hazır alırım genelde🤣 market yufkası güzel olmuyo yufkacidan al
Mlsldy biricik34 https://www.nefisyemektarifleri.com/video/en-kolay-icli-kofte-tarifi-videolu/ bu tarifle yapıyorum 3 4 yıl olmuştur tam tutuyor. Haşlama yapacaksam suyuna zeytinyağı ve nar ekşisi koyuyorum azar azar o zaman patlamıyor.
Busraata biricik34 yufkacıdan ya da pazardan alıyoruz haftada 5-6tane buzluga atıyorum tek tek sarıp taze gibi miss 😌içli kofteyi annem yapar ben bilmiyorum
biricik34 babyfaceee gördüğüm kadarıyla yırtılıyor bulursam alıcamda yabancısıyım yaşadığım yerin diye zincir merketlerden kötünün iyisini merak etmiştim
biricik34 babyfaceee aaa doğru o hiç aklıma gelmedi kesin orda vardır . Eşime sürekli süt aldırdığını bir şarküteri var. Hay aklınızı öpeyim 😍😍😍