29052021 Merhaba arkadaşlar. My activitiden konum geçmişine nasıl bakılır.? Giriyorum ama ziyaret edilen yer yok diyo? Nasıl çalışır duruma getirilir bilen yazarsa sevinirim 🙏
UmutsuzPolyanna 29052021 Google hesabına gir hesabı yönet de ordan veriler ve gizlilik tıkla ordan konum geçmişini açık hale getir bebeyim
29052021 UmutsuzPolyanna Googleden my activiti yazıp giriyorum - konum geçmişi - geçmişi yönet diyorum ama sizin dediğiniz veriler ve gizlilik butonunu bulamadım
29052021 theAna bikaç gündür açık ama girdiğim de ziyaret edilen yer yok diyo anlamadım neden böyle.?
Sufleeee 29052021 tarihi bi önceki günü yazın ziyaret edilen yerlere. Bugün cumartesiye geçtiği için yok diyo az önce baktım bende
Sufleeee 29052021 Iphone ise biraz karışık ama android ise geçmişi yönet dediğinizde harita açılıyor ziyaret edilen yerlere girince 23 nisan tarihi çıkıyor onu 22 yapın. Resim atın isterseniz
29052021 Sufleeee Android tlfn . Aynen dediğiniz gibi yapıyorum çok eski tarihlere bile gittim ama ziyaret edilen yer yok diyo
Sufleeee 29052021 telefonun kendi konumu kapalıdır belki. Geçmişi göstermez zaten bikaç gündür açık demişsiniz max bikaç günü gösterirdi ama anlamadım neden