Damla33 ilknurcelik 35+6da yaptim kuveze sarilik ve kaninda enfeksiyondan girdi solunumumda falan skinti yoktu yani gircegini sanmam
Damla33 ilknurcelik ikinciye hemen mi hamile kaldiniz doktorunuZ kac yil yasak dedi dogum icin esimde art arda olsn istiyo bn sezeryan diye korkuyorm 😁
AlininAnnesi12 Tam 36 haftalık doğum yaptım bebeğim 7 gün küvezde yattı solunum ve enfeksiyondan 2 hafta evde kaldı sonra bronşit oldu tekrar 7 gün yine yattı bu arada 2680 gramdı ultrasonda 2800 gözüküyordu oysaki
milaseren ilknurcelik 36+6 da 2400 ile zorunlu sezeryan oldum küvezde kalmadı sütünüzün gelmesi için beslenmenizi şimdiden düzenlemeye calışın hemen süt gelirse küveze girme ihtimali düşer
SimayAta ilknurcelik 36+1 de 3020gr dogdu hastaneden 2860 ciktik.kuvezde de kalmadi sukur.sadece 1 hafta sonra sarilik oldugi icin 1.gece hastanede kaldi.simdi 22 gunluk sariligi cok hafif var.siz de saglikla kavusun bebeginize insallah
SimayAta Bahar47 benim bebegim de 36+1 de dogdu kuvezde kalmadi cok sukur ama dogduktan 1 hafta sonra sarilik oldugu icin 1 gece hastane kaldi.simdi 22 gunluk sarilik gecti gibi ama hala gozleri sari.dr umuz en son gozlerde kalir gecmesi uzun surer demisti.
Bahar47 SimayAta peki ilerler mi tekrardan bazen uyandirmada güçlük çekiyorum stres oluyorum 2 saatten fazla süt vermediğim oluyor. O yüzden sordum ilerler mi diye . Bizim de sadece gözlerde kaldı :( biraz da yüzünde var
balaleyla Sevgili anneler sarılık için kurmayı kabuğundan suyup iyice ezin ve püre haline getirip kaynatın bebeğin ağzına çok ufak sürün sarılığı geçiriyo