gececianne ya kızlar 3 yaşında çocuğum cok sinirleniyor bacaklarını kasıp kendini sıkıyor sizce neden olabilir 🤔 varmı bu tarz bisey yasayanlar
UmutsuzPolyanna gececianne 3 yaş sendromu diye düşünmüştüm biz yaşarken ama 5 yaş oldu hala geçmedi bizimkinin inşallah sizin ki sendromdur🥲
Dilaraaaaaaa gececianne Benim oğlumda öyleydi yani çocuk çok farklı oluyordu doktora götürdük papatya çayı falan ver dedi verdim ama çok fayda etmedi şuan 4.5 yaşında eskisi kadar yok ama hala biraz var
UmutsuzPolyanna gececianne evet bina garajında bi kere öyle bi kitledi ki kendini 3 komşum + ben baş gelemedik en sonunda o susana kadar bende ağladım bi köşede ndndjdj şimdi yine kandırıp gönlünü yapıyorum o zaman anlamıyordu😅🤣
gececianne UmutsuzPolyanna bende saglık sorunu mu diye cok korktum ya ağladım yani kendini kasıp duruyor diye
UmutsuzPolyanna gececianne ben pedagoglara da gittim canım çocuğun mizacı ile de alakalı şımartmadan huyuna gideceksin başka yolunu bulamadım ben
sut_kuzusu gececianne kızım 3 yaşına gircek 2 ay sonra çok sinirli o da her zaman değil ama en ufak şeye bile çok büyük tepkiler veriyor. Geçici diye düşünüyorum, umut ediyorum 😬
Ohaezgi gececianne ay bizim kız 1.5 yaşında o bile çok sinirli ki evde kimse sinirli değil nerden görüyor bilmiyorum bi görseniz hayret edersiniz yaptığı hareketlere🙄