aliecem96 Kızlar totalde ev araba tüm krediler dahil 520.000 bin borcumuz var. Geciyoda olabilir 98 gram da altınım var zekat vermem gerekiyor mu kimi yerde gerekmiyor diyor
Rainnnn aliecem96 altını sattığınızda borcunuz kapanmıyorsa vermek zorunda değilsiniz diye biliyorum ama 190 ı arayıp sorun
elmaliturtam aliecem96 bildiğim altınlarınız borcun altında kalıyor ise gerek yok diye ama tabi emin değilim en sağlıklı bilgiyi alo fetva hattından alabilirsiniz gönlünüz rahat eder kesin bilgi ile.
AnnaKurt aliecem96 Eee o zaman da adama derler ki madem o kadar altının var borcunu öde zekatın düşsün. Yani hem borcum dursun hem zekat vermiyim olmuyor
HonKiPonKiDoNiNo Katun yanlis hesap 🤣🤣 520bin borcu var.. Borcun nisap miktarindan daha cok oldugu icin zekat vermiyorsun.
aliecem96 HonKiPonKiDoNiNo az önce biride bana ne güzel kılof uyduruuosun demis aynen o yüzden sordum burayada insan gibi cevap yazmazlar ki hep içlerinde bi kötülük
aliecem96 Noname21 hanımefendi aynen uyduruyorum az önce arkadasın hesap ettği yerfen hesap ettim gerekmiyo dedi ne cinssiniz ya bir sey sordum ille linç ille bi kötü yorum
Katun aliecem96 evet sıfırları ekledim ama öyle çevirdi nedese. Deneyebilirsiniz https://zekat.hesaplama.net/
Noname21 aliecem96 sizin için söylemedim yalnız ben genel olarak söyledim size söylesem size yazardım. Ayrica sizinle aynı fikirde olmadığım da da linç etmiş olmuyorum eleştirmiş oluyorum. Ama oyle bir yorum bile yapmadım.