Burcin1221 Merhaba sevgili anneler 🤗 4 ay oldu dogum yapali , sacim inanilmaz derece dökülüyor , çogu kişide oluyormuş sizlerde de benzer durum var mi? Nasil çözüm buldunuz
glsh3580 Burcin1221 benimde 4 ay oldu saçlarım sürekli banyo öncesi banyoda banyo sonra elime gelior bnde bilmiorm çözümü ne 🤤
Alaranaz Burcin1221 bende yaşadım aynı sorunu , ön saçlarımdan döküldü hep resmen kelleşmişti önlerim sonra düzeldi ama şimdi yeni saç çıktı eskisi gibi oldu yani
Kirmiziboncugunannesi Burcin1221 bir de sey demiyorlar mi bebeginiz sizi tanımaya başladığı zaman saçlar da dökülmeye başlarmış. Of gerçekten her yerde saç var her yerde. Çam terebentini duymuştum ondan aldım bugun şampuanıma koycam bir de kestirmeyi düşünüyordum zaten belime kadar ve yıpranmış biraz faydası olur belki. Acaba değerlerime de mi baktırsam Demir ilacımı da hala kullanıyorum gerci
Burcin1221 glsh3580 yani ayni şekilde benimde , bu aylarda olurmus normalmis ama belirli yerlerde açiklik başladi , yeniden cikmaz diye endise etmeye basladim , açik da birakamiyorum butun ev sac oluyor
Kirmiziboncugunannesi Alaranaz ne kadar sürüyor bu dökülme ve ne zaman durur tam olarak son saç teli kalana kadar hic bitmeyecekmiş gibi de 😔
Kirmiziboncugunannesi Furkanemirinannesi iste bir umuttur yasamak☹️ hamilelikte de hic kestirmedim cok kötü oldular ondan kestirecektim zaten bu kadar dökülünce artık kestirmeliyim dedim uzun uzun degil kısa kısa saç görürüz barı etrafta
tubiiik_ Burcin1221 bendede aynisi her elimi atmama bi avuc sac geliyo ceviz kabuklarini kaynatip suyunu sac spreyi yapiyorlar iyi geliyormus henuz denemedim tabi
Nuhahavva Burcin1221 hemde nasıl beşinci ayda geçiyormuş bakalim geçecekmi şu gibi akıyor sacm kısa kestirdim
ada_34 Burcin1221 benimde bir dönem çok döküldü sonra mühendisoğlu tavsiyesi ile halalles şampuan aldım ondan mı artık bilmiyorum 2-3 hafta sonra azaldı sonra yıllardır uzamayan bebek saçlarım uzadı halada kullanıyorum şanpuanı bebeğim 13 aylık oldu bırakırsam dökülecekmiş gibi geliyor 🙈 isterseniz deyin👍🏻
Burcin1221 ada_34 evet o sampuani oneren cok ama olumsuz yorumlari da cok fazla , tamamen para tuzagi oldugunu dusununelerde var emin olamadim acikcasi
Mervealtinozd ada_34 bazı şampuanlar dokunduğu yerlerde de kıl çıkarıyor Bunu kullanalı sırtınızda ya da omzunuzda tüylenme artışı oldu mu
ada_34 Burcin1221 valla ben memnun kaldım ondan mı değil mi bilmiyorum ama hala kullanıyorum bırakamıyorum ve hiç saçım dökülmüyor hamilelikten öncede yine dökülürdü saçlarım normalde şimdi sadece tararken dökülüyor o da bir kaç tel
ada_34 Mervealtinozd hayır olmadı ama kişiden kişiye değişedebilir size iyi gelen bana gelmeyebilir denemek lazım