YagizES oğlumda emekleme çabası yok hiç sürekli ayakta durmak istiyor. yüz üstü koyuyorumm ağlıyor sevmiyor öle durmayı sizinkiler de aynı mi
NekwaSultan YagizES kac aylik Büyük oglum 14 aylik emeklemeden yürüdü. Küçük oglum 11 aylik emekledi suan
Deletedmom113 YagizES bebekler cok degisik yaa :) bi bakiyorsun emekliyor bi bakiyorsun yuruyor belli degil yani bu kizimdirek emekledi ve sasirdim ki oda surekli ayakta kamak hatta yurumek istiyor asla.kucakta durmaz elimi tutun yuriyim der bakalim
Deletedmom113 YagizES ozama biz donuyorduk her yere giriyorduk 8 ay 27 gunluk emekliyor bi anda olan birsry cnm insallah oda emeklicek az sabret daha 7 aylik
TugceSenelKavak YagizES benim kızım 5 aylık aynı durumda ya oturacak ya ayakta duracak. Ne yüzüstü ne sırt üstü asla yatmak istemiyor. Bana da emeklemeyecek gibi geliyor açıkçası ama hiç belli olmuyor tabi bebeklerin işi.
Handecelik Sanırım benim kızım da emeklemeyecek 8 aylık şu an ve sürekli ellerinden tutup gezdirmemizi istiyor.
Alazcns YagizES 7 ay 12 günlük oğlum var yüz üstü asla durmaz emeklemiyor. Hatta 2 gün önce dönmeye başladı 🤣 ayakta durmak istiyor sürekli, emeklemeyip yürüyecek sanırım
Gulzar YagizES 11 ayına kadar böyle olması normalmiş canın pasiv bebek her halde her bebek farklı gelişiyor
DenizKizi YagizES oglum 10 yasinda 10 bucuk aylıkken emeklemeden yürüdü kizim dün 1 yaşına girdi 9. Aydan beri emekliyordu 3 haftadır yuruyor😅 bebekten bebege değişiyor kardeş olsalar bile
Eylul2018 YagizES yiğenim hiç emeklemedi direk yürüdü tam yaşında benim kızım emekledi yürüdü oda bir yaşında