Babybloom Benisahtesevme2 biraz önce Bi boşluk buldum. Bebelerimi uyuttum eşimi arkadaşlarının yanına yolladım. Kaş bıyık operasyonu yaptım kendime. Cilt bakımı, kaş kirpik bakımı saç maskesi, manikür derken ayy sanırım bayrama hazırım🤣 haftaya Bi daha yaparız napalım🤪
Ece Benisahtesevme2 kaşımı aldığım günün 3. Günü çıkmaya başlıyor 😹 son iki gün kala falan almayı düşünüyorum 😀
Benisahtesevme2 Miniminnak22 çok kalabalık olmaz mı yaaa bende memlekete gıdecegız haftaya bı boş gün yarın halletmem lazım
Kadifemsii Merve ya bende İpek kirpik yaptırmak istiyorum ama zaten fazlaca kirpiğim var sadece kıvrık değil diye istiyorum . Etrafımda lifting yaptır diyenler var ama araştırdığımda sonuç güzel üzerinden zaman geçince pişmanlık diyenler oldukça fazla . Sanırım siz daha önce de deneyimleriniz . Ne tavsiye edersiniz yaptırmaya değer mi . 🌸
Merve Kadifemsii ilk defa deneyimleneceğim ama çok fazla araştırdım. Asla riske atmam. Güvenilir bir yere yaptıracağım çok yoğun istemiyorum 5d düşünüyorum nasipse. Bugün güzellik uzmanı ama farklı şehirde olan bir arkadaşımlada konuştum ikna oldum 😍 lifting sanki yağlı gibi görünüyor ya o görüntüyü sevmiyorum ya ben🥹
Kadifemsii Merve nerede yaptıracaksınız . İstanbul içi mi acaba . Bende araştırıyorum ama kötü bir yorum bile şüpheye düşürüyor işte en çokta kirpiğimden olma düşüncesi caydırıyor beni
Benisahtesevme2 Ece bende öyle ama başka boş vakıt yok esım çalışıyor kımseye de bırakamam çocuğumu 😂
Benisahtesevme2 efelettin ay süpersin bende saç boyasam ıyı olacak küllü kumral yaptım ama yok ben ben mavı sıyah ıle daha güzelim 😂
Merve Kadifemsii Zeynep Alay’a yaptıracağım. Araştırın isterseniz. Beylikdüzü ve Bahçeşehir şubeleri var. Kirpik sürekli uzayan bir şey olduğu için dökülen kirpikler mutlaka yerine geliyormuş 2 ay içinde. Dökülmemesi için kendimiz ovuşturmamalı evde sökmeye çalışmamalıymışız🌸
efelettin Benisahtesevme2 bende geçen simsiyah yaptım ama içime sinmedi hemen bi ombreye ihtiyacım var 😀