Gokhangurbet58 Güzel anneler hayirli aksamlar 2/13 gunluk bir oglum var dili ve dudaginda pamukcuk cikmis napabilirim. Huzursuzda degil emmesi de iyi aceba basina gelen varmi. Doktora goturmeme gerek varmi 🙇
deletedmom173 Gokhangurbet58 karbonatlı su ile silmeni tavsiye ederim sağlık ocağındaki doktor öneride bulunmuştu hemen geçti birde damla yazmıştı 2 günde iyileşti götürene kadar uygulayın yavrunun canı yanmasın daha fazla çok geçmiş olsun
Muson00 Gokhangurbet58 canım 1 çay kaşığı karbonatı yarım çay bardağı suya koy erit parmağına temiz bi tülbent yada gazlı bez sar suya batır çocuğun ağzını sil içirme sakın
Gokhangurbet58 deletedmom173 simdi anladim kusura bakmayin uygulayayim insallah gecer tesekkur ederim ☺
deletedmom173 Gokhangurbet58 canım geçer uygula sen yapmazsan daha kötü olur inanki rahatlar BiraZdan benimki de ağlıyordu yaptırmıyordu ben kendisine aldığım kulak çöpünün pamuğu ile yapmıştım
Muson00 Gokhangurbet58 yok canım ağlar benimkide ağlıyordu temizlendikçe parmağımı emmeye başladı yap ki düzelsin yapmazsan boğazına kadar gider emmez bişey yiyemez
AsilinAnnesi Bende karnonatlı suyla sargı bezıyle bı guzel temızlıyorum sonra mıkostatın ılac var 1 mıl her ıkı yanagın ıc kısmına yarım yarım damlatıyorum.yalnız damagındakı pamukcuklar gecmıyordu doktor işaret parmağıma ilacı surup orayı oyle temıZLememi soyledı.emme refleksı oldugu için rahatlıklada uyguladım yoksa damaktakı pamukcuk gecmıyo bebekler hemen yutuyo ılacı
Ntugba Gokhangurbet58 canım benim bebegimde de oldu bugün sağlık ocağında asısi vardı doktora soyledim bir bardak su kaynat icine bir cay kasigi karbonatla karıştır şu ılık olunca temiz bir tülbentle sil ded oyle yaptım simdi gecti