Nazoo_00 Iyi akşamlar, bebegim 4 bucuk aylik, pusetine veya yatar pozisyonda mama sandalyesine koyunca oturmaya çalışıyor napicam 🙄 mama sandalyesi hafif yapanlardan, bugun onda kendk kendine doğruldu, tam kalkamadım sinirlendi 🙄
Faddoli23 Nazoo_00 4 ay 5 günlük deliriyo oturmak için kucağında destekli oturtuyrm biraz biraz napiyim yatmak istemiyo
Mustafayigitvebeytugannesi Nazoo_00 Benimki de 3 aydan beri oturmak istiyordu neredeyse doğruluyordu şuan 5 ay 18 günlük yeni yeni 1 haftadır flan oturtuyorum ve bugün desteksiz oturduğunu fark ettim 🥰
Svmre12 Nazoo_00 benim oğlum da oturmak istiyo ama iki gün önce doktora sordum 7. Ayda destekle 8. Ayda desteksiz oturtacağız dedi çok şaşırdım çok geç değil mi 4 ay 21 günlüğüz
Bebegimm1 Svmre12 7 ay çok geç oturmak gelisiminin bir parcasi acikcasi oturmak isteyen bebegide engellememek gerekli cnku ek gidaya gectiginde desteksiz oturmasi gerekli videoyu bulup atim buraya bi doktor guzel sekild aciklamisti.kendi doktorum da bebek hazirsa kisa sureli kucakda oturt demisti 4. Aylik yoktu basladigimda
Busraaa333 Svmre12 Benim kızım yedi aylık hala desteksiz oturamıyor. Ama desteksiz otura bilseydi doktoru dinlemez oturturdum
Svmre12 Bebegimm1 evet en azından hep 6 ayı bekle diyeni duyuyodum bu bile mantıklı ama 7-8 ay aşırı geç 5 aylık olduğunda kucakta az az destekli oturtarak başlamak istiyorum
Beyza_momss Nazoo_00 destekli oturttum kucağımda 4 aydan itibaren 6 buçuk aylık desteksiz bile oturuyo gücünü toplandığında tabi devriliyor bazen ☺️
Bebegimm1 Svmre12 zTen oyle saatlerce oturmicak 5 ayi bile beklemene gerek yok kucagina alip sirtini kendinize cevirin hafif egimli 1 2 dk ile başlayin ben oyle yaptim mesela sonra giderek dakikasini cogalttim ellerinden tutup kendisinn oturmasini sagladim genelde devrilmemesi için alistirma yaptim 5aylik falandi velki 5. Ayida gecmis de olabilir devrilmeden oturuyordu 6aylikkende desteksiz ve ayaklarinin ustune uzun sure basiyordu 🤷🏻♀️ tamamn bebegime gore hareket ettmistim 🥰