161525 Sütüm doyuruyor ama kilo aldırmıyor 2910 doğdu 4.ay kontrolde kilo alımı az geldi 6.200 çıktı kilosu iyi ama aylık az alınca mamaya başlama kararı aldık 1.ay aptamil gaz kabız yaptı sma gaz hipp gaz yapmıştı en son bebelac gold denemiştim ve ne gaz ne kabız hiçbirşey olmamıştı gidip bebelac gold aldım tekrar bi haftadır kıllanıyorum ama sanki hala hiç kilo almamış gibi gören de daha da zayıflamış diyor emzirip gün içinde de 4 5 kez 90 mama veriyorum gaz kaka sorunumuz yok ama kilo aldırımı nasıl bebelac goldun yoksa hipp mi sma falan mı alayım
tuzludakota 161525 valla bizde meme+mama gidiyoruz ilk olarak Aptamil aldık kustu ve kakasını yaparken zorlandı daha sonra hipp aldık onda da kusma olmadı ama kakasını günde 1 2 lez ancak zoraki yaptı daha sonra bebelac gold aldık onda da kusma vs olmadı ama sanki kilo alımı az gibi geldi bana bitince sma almayı düşünüyorum
161525 tuzludakota evet her mama her bebeğe yaramıyor ben ilk zamanlar 3 kutu hipp bitirdim evet gaz yapıyordu ama kilo aldırımı iyiydi şu an 4 aylık gaz sorunumuz bittiği için tekrar hipp alabilirim sma da az kilo aldırdı bize
mustafanin-annesi07 Bende meme + mama gidiyorum 3 aylık aptamil denedim gaz yaptı hipp denedim kabızlık ve gaz yaptı evolvia kullanıyorum plus olanından hem içeriği kullandığım mamalara göre daha zengin , hemde ne gaz ne de kabızlık yaptı kilo alımı da gayet güzel
mustafanin-annesi07 161525 ilk zamanlar mama denediğimiz için kilo alımı azdı evolivaya başladık aylık 1 kilo alıyor