150421Elis Melllisa hangi renk yaptıracaksınız?kızıl,kahve ve siyah tonları pek tutmuyormuş,sarı ve tonları tutuyormuş,2 ay önce adetken bende saçımı platin ombre yaptırdım gayet güzel tuttu
Melllisa Egemenin_Annesi tutmuyor diyorlar bi kaç kere adetliyken açtırdım turuncu kaldı açılmadı 😵💫
Melllisa pandemibebegi evet öyle bişey var regliyken boya yapınca tutmuyor hemen akıyor renk ya da değişik renk çıkıyor
Melllisa Bilinmeyennn dimi bende öyle hatırlıyorum ama açma yaptırmayacam acaba boya da mı öyle diye merak ettim
Melllisa Zeliff evet var adetliyken boya tutmuyor yani renk akıyor ya da kötü bi renk oluyor ben bi kaç kere mecburen yaptırmıştım hemen aktı ya da turuncu oldu saçım
BuluttBey Bazı kuaförler tercih etmiyor . Hani düz boya dğeil fakat işlem gerektiren boya işlemlerinde hormonlardan kaynaklı renk tonajında farklılık oluştuğunu söylüyorlar . Sonuçta saç uzmanı olan onlar ise bildikleri de vardır 😅
Melllisa 2minnosannesi0 bende hatırlamıyorum yeni doğum yaptım ama sanki adetliyken benimde tutmamıştı 1 kere 😵💫
Melllisa Sedaf yok kırk değil galiba adetken bide renge göre değişiyormuş bende onu yeni öğrendim ama ben adetken yaptırdım 1 kere tutmadı
Melllisa Merve hadi ya tühhh bayram giriyor son gününde bayramdan önce adet oldum boyasam tutarmı dedim ama 😭
Sedaf Melllisa 40 ım çıkmadan derken kanamam vardı onu demek istedim açık renk boyadım tuttu sonra tarçın rengi yaptım sonrada karamel 2 ay içinde hepte kanamam vardı hepsini de tutturdum 😅