Dilaraa98 2.ay asısından sonra bebeklerinizde ishal oldumu kızlarr?? Benimki bugun 3 kere yaptı normalde 1 kere yapardı😰
Ozlmyldzarya Dilaraa98 benim ishal olmadı ama huysuzlanmultı sürekli ağlıyordu. İshali su gibi mi benim kızımda olmuştu benim beslenme şeklimden dolayı sarı suydu bildiğin dr a götürdük probiyotik bağırsak düZenleyici verdi 2 güne normale döndü
Dilaraa98 Ozgemre sabah yaptırdık aşısını suan hala ateşi olmadı şükür 🙏🏻 inşallah da olmaz teşekkür ederiz 😊
Ozlmyldzarya Dilaraa98 geçmezse dr a gidin probiyotik verır büyük ıhtimal öncesinde tahlil istemişti bizden kaka numunesi vermiştik.
Ozlmyldzarya Denizanasi92 biz rotayı dün yaptık ağızdan damla verildi bende aşı sanıyordum. Bi yan etkisi olmadı
Dilaraa98 Denizanasi92 yok 2 ay asısında 3 ası yaptıkları için olmuyomus öyle dediler. 3. Ayında yapacaklar o zaman hiç bi aşısı olmadıgı için
Metesra Dilaraa98 bizim de haftaya olacak 3 tane aşı aynı anda mı yapıyorlar ya çok canı yanacak üzülüyorum ben de 😔
Dilaraa98 Metesra evet malesef 🥺 iki bacak bi kol 😣 kola yaptıkları cok önemli deri altına yapıyolarmıs onu
Ozlmyldzarya Dilaraa98 evet deri altına yapıyorlar sinek ısırığı gibi duruyor hep üç aşının da yan etkisi olmadı bizde. Belki ateş yapabilir demişti doktor her ihtimale karşı calpol aldırmıştı bize.
Dilaraa98 Ozlmyldzarya evet suan sivilce gibi duruyor. Bide bacagına yapılan asının biri ilaç dağılmamıs gibi topaklastı serlesti oraya bişey olurmu ki acaba ondan