Deletedmom00881 Eylbsr ılık suya çok az karbonat ekleyip temiz bir tülbent veya bezi bu suya batırıp, parmağınıza dolayıp dilini silin canım biraz ağlayabilir endişe etmeyin
614408eoa Eylbsr günde bi kere karbonatlı suyla sil ve eczaneden ilac al ismi mikostatin pabulck ilacı onla gececek
Srnd Eylbsr karbonat yaptım ben sürekli ama geçmedi doktorumuz bi ilaç verdi 10 gün kullanılıyor azaldı ama geçmedi sonra büyüdükçe geçti gitti
Aklimdasin Deletedmom00881 bi zararı olmaz dimi. Sımdı baktımda benım oglumda var 10 aylık. Gunde kac kez yapmam lazım
Deletedmom00881 Aklimdasin 10 aylık bebeğe tek sefere mahsus yapılabilir ama genelde 10 aylık bebeğe yapılmaz, 3 aya kadar yapılır sadece, ondan sonra kendiliğinden temizleniyor dil, 3 günde 1 defa yeterli canım
Deletedmom00881 Eylbsr barmagımı ağzına sokup dilini dışarı doğru iterek sildim canım, ilkin izin vermiyor sonra veriyor
Birbey Ya bizde de pamukcuk var ama asla izin vermiyor gazlı bezle silmeye çalıştım parmağıma dolayıp ama parmağımı emiyor 😅 bir türlü ortayı bulamadık başka çaresi varmıdır